STORY NEXT LEVEL –  STORYTELLING în Marketing

Singurul Curs ONLINE care îți aduce laolaltă secrete din  STORYTELLING și STORYSELLING

STORYTELLING ÎN MARKETING

Descoperă și folosește magia celor 3S DE POVESTE

STORY - STORYTELLING - STORYSELLING

Află cum poți folosi Puterea Poveștilor Personale astfel încât să ai un Marketing eficient, care să te conecteze emoțional cu audiența ta determinând-o să acționeze, fără să mai simți frustrare cauzată de lipsa rezultatelor dorite în afacerea ta.

Program Online de 10 Săptămâni

🔴 EDUCATIV   🟡 INTERACTIV  🔵 EXPERIENȚIAL

Începem Joi, 19 octombrie 2023

Intră în lumea Poveștilor de Impact!

Acela care știe să spună Povești

poate să conducă lumea.

Află cum poți atinge succesul prin STORYTELLING, folosind povești care să fie catalizator al schimbării – atât pentru tine cât și pentru audiența ta. Poveștile definesc modul în care percepem lucrurile și valoarea care le-o atribuim. Poveștile pot transforma ceva ordinar în extraordinar.

Bine te-am găsit! 

Sunt Mirela-Carmen Stancu, Trainer de Scriere Transformațională, Coach pentru Autori, Business Success Coach și Content Marketing Specialist și… din această poziție, îți aduc o veste bună.

 • Dacă ești antreprenor, coach, trainer, terapeut sau autor aspirant și ești gata să ai un Marketing eficient…
 • Dacă vrei să te conectezi emoțional cu audiența ta…
 • Dacă vrei să-ți determini potențialii clienți să acționeze…
 • Dacă te-ai săturat să mai simți frustrare cauzată de lipsa rezultatelor dorite în afacerea ta…
 • Dacă vrei să-ți aduci contribuția la construirea unei lumi mai bune…

Începând din 19 octombrie 2023, timp de zece săptămâni, îți arăt cum să folosești puterea poveștilor personale ce… îți pot propulsa cariera, îți pot aduce mai mulți clienți și te pot pune în fața unei abundențe de oportunități. Toate acestea în timp ce… ajuți lumea în care trăim să fie mai bună.

Cu siguranță, dacă citești aceste cuvinte, deja gândești de ceva vreme să folosești eficient STORYTELLING-ul. Este chiar posibil să o fi început deja aduni informații relevante și… să te fi pierdut prin mulțimea detaliilor, neavând o strategie și nici claritate asupra modului în care poți adapta o poveste personală pentru audiențe diferite. Poate că… ai abandonat această acțiune în vreun cotlon ascuns al unui sertar sau… poate… într-un folder de negăsit din laptopul tău.

Ca de aer ai nevoie de o ghidare clară care să dizolve ceața ivită brusc pe calea manifestării poveștilor tale nespuse. Încă.

Te asigur, nu ești singurul în această situație.

Vrei să folosești Poveștile Personale dar, dintr-un motiv sau altul, nu știi de unde să începi și nici cum să folosești cu maxim de efect tehnici de STORYTELLING.
Te temi că nu ești destul de expert, că nu ai suficientă autoritate în domeniul tău pentru a dezvălui o poveste de impact.

Ei bine… dacă ești gata să ajuți alți oameni prin experiența dobândită până acum și să le schimbi viețile prin cuvintele tale

Eu sunt aici, pentru tine.

 • Știm deja că mulți oameni au povești de viață ce pot călăuzi oamenii către următorul lor nivel.
 • Știm deja că foarte puțini dintre aceștia știu cum să folosească tehnicile de Storytelling  pentru a obține rezultatele scontate.
 • Știm că și mai puțini dintre cei care încearcă… reușesc să aducă impactul dorit.

Într-adevăr, folosirea un ei povești personale, este un proces ce, nu este la îndemâna oricui. Chiar dacă ai ”talent cu carul”… obținerea rezultatelor dorite necesită… mai multe lucruri.

Evident că, este mult mai ușor să lași la întâmplare folosirea poveștilor.

Vestea bună este că… dacă știi ce ai de făcut, impactul dorit atunci când folosim o poveste personală devine un țel realizabil.

Vestea și mai bună este că… scrierea și comunicarea unei povești de impact poate să-ți deschidă multe căi nebănuite.

Folosirea tehnicilor de STORYTELLING poate schimba vieți.
A ta și ale altor mii sau poate milioane de oameni.

Iar eu, cu experiența acumulată până astăzi, îți întind o mână prietenească. Care îți poate dezvălui secrete necesare pe calea catre poveștile tale de impact.

Poți s-o accepți acum și să te ÎNSCRII LA CURS sau… poti să citești mai departe.

Te-ai săturat să comunici ceva și să pară că audiența nu înțelege?

 • Te-ai săturat să nu ai încredere că poți transmite un mesaj personal sau de business astfel și, invariabil, să nu fii sigur că succesul este asigurat?
 • Te-ai săturat să dorești să obții fonduri pentru o cauză nobilă și rezultatele să nu se vadă?
 • Te-ai săturat să observi că echipa ta  și colaboratorii cu care lucrezi par să nu fie inspirați de idealurile tale?
 • Te-ai săturat să vrei să te conectezi profund cu clienții tăi și conexiunea să fie doar de suprafață… lăsând de dorit? 
 • Te-ai săturat de toate temerile și obstacolele (ce vin la pachet cu lipsa unei strategii de comunicare eficientă) care nu te lasă să-ți împlinești un vis?

Mai mult ca sigur… ți s-a întâmplat și ție să vrei să comunici o idee diverselor tale audiențe dar… să nu-ți iasă așa cum ai dorit.

Ai pus tot sufletul in acel vis și în acea idee  dar… curând… ai aflat că  Povestea „de acasă nu se potrivește cu cea din târg”.

Problema este Povestea spusă...

 • Poate fi cea mai bună prietenă a ta dar si… cel mai mare dușman… atunci când e folosită în contextul nepotrivit și în fața unei audiențe aleasă greșit.
 • Știu… am trecut și eu prin asta. Dar, după ani de încercări, am construit și perfecționat o metodă prin care te împrietenești definitiv cu Povestea pe care o spui, ieșind astfel din orice blocaj de comunicare.

Este o strategie, o metodă pe care o vei stăpâni dacă alegi să pășești alături de mine într-o călătorie experiențială și interactivă de 10 săptămâni.

Această Metodă aduce foarte multe beneficii, DAR NU ESTE FLOARE LA URECHE!

 • Într-adevăr, nu este floare la ureche deoarece, folosește cunoștințele căpătate în mulți ani de studiu… în diferite domenii. Unele tehnice, altele oculte. Evident că și tu poți studia singur. Din fericire trăim în vremuri unde informația se găsește la tot pasul. Insă, te întreb… de ce să amâni IAR succesul pe care-l poți obține prin simpla comunicare a poveștii personale… când te poți folosi de ceea ce eu am aflat pe parcursul a aproape 35 de ani de studii? 
 • Știi cine are o poveste de spus? Toți. Parol! Știi cine reușește să spună povestea potrivită, la momentul potrivit, în fața audienței potrivite? Puțini. Foarte puțini. Majoritatea oamenilor spun o poveste atunci când doresc să obțină un anumit rezultat dar… puțini ajung să obțină rezultatul scontat. De ce oare? Povești personale au mulți. Dar… nu au o metodă practică și clară care să le dea mură-n gură toți pașii care le ușurează calea către succes. 
 • După 35 de ani de visat că voi spune povești în cărțile mele nonfiction, după 9 ani de când am publicat prima mea carte (ajunsă best seller datorită strategiei construite și poveștilor pe care le-am folosit în procesul de marketing) și după 5 ani în care am îndrumat mulți autori din RO să includă poveștile potrivite în cărțile la care lucrau… am hotărât că am o misiune. Aceea de a-ți da toți pașii pe care se bazează metoda mea. De a le descifra secretele pentru tine. 
 • De ce? Pentru că ești român de-al meu. Pentru că, în ochii mei ești special. 
 • Evident… nu ești obligat să afli cum poți folosi puterea poveștilor personale în procesul de comunicare scrisă sau orală. Nu ești nici obligat să împarți cu restul oamenilor cunoștințele și lecțiile tale de viață, ce ar putea să îi ajute să se descurce prin hățișurile vietilor lor

Dar… nu este păcat? 

Înscrierile sunt posibile LA PREȚ REDUS doar până la expirarea cronometrului.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

💥  Profită de REDUCEREA de 25% 💥 

💥  REDUCEREA este valabilă doar dacă te înscrii până la 16.10. 2023.💥

Profită acum sau… citește mai departe.

Ce îți propun eu, care este soluția concretă?

Află Metoda prin care, în doar 10 săptămâni, descoperi CUM SĂ FOLOSEȘTI PUTEREA POVEȘTILOR PERSONALE astfel încât să ai un MARKETING EFICIENT, care să te conecteze emoțional cu audiența ta determinând-o să acționeze, fără să mai simți frustrare datorită eșecurilor și a lipsei rezultatelor scontate în afacerea ta.

🌞Începând cu Joi, 19 octombrie 2023, te invit alături de mine într-o călătorie de 10 săptămâni în care să dăm 100% lucrând împreună și să planificăm, structurăm și gestionăm fiecare pas pe care trebuie să-l faci atunci cand vrei să comunici eficient, folosind tehnici de STORYTELLING.

🌞Te invit într-o călătorie educațională, experențială si interactivă care te învață cum să depășești toate obstacolele ce stau între tine și o comunicare eficientă, care să-ți aducă nu doar satisfacții emoționale ci și financiare. Și când spun toate obstacolele, nu exagerez. Pentru că acest curs îți explică în detaliu toți pașii necesari și tainele STORYTELLING-ului în Marketing. 

🌞 Te invit să participi în acest program de grup, împănat cu informații pe care le ofer doar clienților mei VIP, cu care lucrez doar în sesiuni 1 la 1.

🌞Te invit să muncim pe o structură clară și testată! Asta înseamnă să fii dispus să muncești 3-4 ore (în medie) / săptămână timp de 10 săptămâni. La final iți primești diploma de participare. Evident… dacă îndeplinești și misiunile săptămânale… primești cadou și Diploma de Merit.

🌞În fiecare zi de Joi ne întâlnim în ZOOM, cu tot grupul și accesezi informațiile și materialele de studiu aferente Modulului Săptămânal. 

🌞La fiecare Modul de Curs vei avea misiuni concrete pe care va fi nevoie să le execuți. Le vom explica pe rând, în detaliu, până în măduva oaselor. Le execuți pe toate, în ordinea indicată, ți-ai insusit metoda de a folosi tainele STORYTELLING-ului în Marketing

Aceia care spun poveștile... conduc lumea!

În fiecare zi, mii de informații se străduiesc să ne atragă atenția: rapoarte și anunțuri despre parteneriate strategice, campanii pentru produse inovatoare, sondaje folosind procente și cifre, fotografii și conținut pe rețelele sociale.

Cu toate acestea, în mijlocul multitudinii de știri și stimuli, doar câteva idei ajung la noi și ne trezesc interesul.

Publicitatea tradițională și bugetele mari nu mai joacă un rol la fel de important ca înainte. Din ce în ce mai mult, mesajele cu emoție stimulează și conectează publicul. Cu alte cuvinte, povești.

În lumea marketingului și a reclamei, adesea gândim în cifre. Folosim evaluări, vânzări și sondaje pentru a susține ceea ce pretindem. Cu toate acestea, se confirmă că poveștile, nu datele, sunt elementele de care ne amintim cel mai mult.

Poveștile sunt mai mult decât „doar” memorabile. Ele generează emoții. Ele lovesc acorduri în noi și ne conectează cu ceea ce auzim sau vedem.

Acesta este motivul pentru care o melodie ne face să plângem pentru că scoate ceva în interiorul nostru, sau o emisiune TV ne face să „stăm lipiți” de ecrane și să așteptăm următorul episod – chiar dacă știm că este doar ficțiune.

În viață, comunicăm adesea cu povești. Le folosim pentru a aprofunda ceea ce vrem să împărtășim, pentru a transmite exemple și a explica.

Datorită lor, transformăm ceea ce simțim sau ceea ce ni se întâmplă în ceva ce publicul nostru poate înțelege. Efectul lor este atât de imediat și atât de intens încât declanșează aceleași reacții biochimice care ar fi declanșate de evenimente reale similare, dacă le-am experimenta cu adevărat.

Poveștile declanșează emoții care pot schimba totul. Absolut totul.

Acesta este motivul pentru care tot mai multe companii folosesc povești pentru a-și transmite mesajele.

 • Ei aleg povești care evidențiază momentul în care s-a născut o nouă idee sau procesul din care a apărut un produs popular.
 • Povești de schimbare care arată etapele prin care a trecut afacerea, produsul sau steaua pe care o iubim înainte de a-și găsi locul pe piață sau în inimile noastre.
 • Povești de eșec, adesea cu final fericit, care ne amintesc că viața poate avea suișuri și coborâșuri, dar îi răsplătește în mare măsură pe cei care persistă.
 • Povești despre leadership de succes, care descriu pașii unui lider influent de la început până la succesul deplin.
 • Povești despre inspirație și putere, despre adevăr și empatie.
 • Și… câte și mai câte.

Un străvechi proverb indian spune că „cei care spun poveștile conduc lumea”. Iar astăzi… pare parcă și mai adevărat ca oricând.

Cursul este pentru tine dacă...

✔️Dacă dorești CU ADEVĂRAT să descoperi secretele Storytellingului în Marketing și… în plus…

✔️Dacă dorești cu adevărat să afli cum poți transmite un mesaj personal sau de business și, invariabil, să fii sigur că succesul comunicării îți este asigurat.

✔️ Ai încercat deja să te faci cunoscut în online iar acum ești gata să treci la următorul nivel de creștere. 

✔️Dacă nu știi cum poți să obții fonduri pentru o cauză nobilă folosind puterea poveștilor personale iar rezultatele dorite să apară aproape instant.

✔️Dacă nu reușești să îți menții vie starea de inspirație,

✔️Dacă nu ai încredere în tine,

✔️Dacă te-ai săturat să observi că echipa ta  și colaboratorii cu care lucrezi par să nu fie inspirați de idealurile tale,

✔️Dacă nu știi de unde să începi și nici cum să continui,

✔️Dacă te-ai săturat să încerci să te conectezi profund cu clienții tăi și conexiunea să fie doar de suprafață… lăsând de dorit,

✔️Dacă ți-a intrat în cap că… pentru tine este… ori prea devreme, ori prea tarziu.

Cursul nu este pentru tine dacă...

❌Dacă nu dorești să folosești puterea poveștilor personale… în viitorul apropiat.

❌Dacă ai început deja să studiezi STORYTELLING-ul în marketing și ești absolut mulțumit de modul în care decurge procesul.

❌Dacă te îndoiești de tine și creativitatea ta ȘI, în plus, NU vrei să ieși din această stare de îndoială.

❌Dacă nu dorești să împărtășești cu nimeni informațiile dobândite prin experiențele tale de viață.

❌Dacă nu ai nici un mesaj de transmis semenilor tăi prin intermediul unei povești și nici nu dorești ca lumea în care trăim să fie mai bună.

❌Dacă NU te-ai săturat de toate temerile și obstacolele (ce vin la pachet cu lipsa unei strategii de comunicare eficientă) care nu te lasă să-ți împlinești un vis.

❌ Dacă este ok pentru tine atunci când vrei să comunici o idee diverselor tale audiențe… și pare să nu-ți iasă așa cum ai dorit.

Înscrierile sunt posibile LA ACEST PREȚ doar până la expirarea cronometrului.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Doar până JOI, 12.10 2023 înscrie-te la pretul special de 2157 (2876) RON 

După aceea… te vei PUTEA înscrie la prețul întreg al cursului.

Profită acum sau… citește mai departe.

Despre Mine

În primul rând, aș putea fi pentru tine mentorul care să te ghideze pe calea către poveștile personale care... să te conecteze emoțional cu diversele tipuri de audiențe cărora te adresezi, astfel încât să ai un Marketing eficient.

Bună să-ți fie ziua și inima! Sunt Mirela-Carmen Stancu – Trainer de Scriere Transformațională, Coach pentru Autori, Business Success Coach și Content Marketing Specialist.

Cu experiența pe care o am, ajut antreprenorii, coachii și terapeuții să fie recunoscuți ca experți și să-și scaleze businessul prin scrierea unor cărți de impact, fără să fie frustrați și fără să se piardă în proces. Și toate acestea în timp ce se folosesc de Puterea Poveștilor Personale care… dacă sunt scrise/spuse folosind tehnici de STORYTELLING la momentul potrivit, în locul potrivit, în fața audienței potrivite… te propulsează spre atingerea scopurilor propuse.

După aproape 30 ani de inginerie și management de proiect, în clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.

Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să folosească Puterea Cuvântului Scris și a Poveștilor Personale deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

Ce spun alții despre mine...

Din-culise-Yulia-Palacioss.png
1-Alina-Albu-2020.10.22.png

STORY Next Level - STORYTELLING în MARKETING

Ce BENEFICII obții dacă intri în Program

Iată cele mai importante beneficii pe care le ai dacă decizi să intri în program

Sunt rezultate concrete pe care poți să le atingi cu ajutorul programului

🟩 Ai acces la o metodă pe care o poți aplica, nu doar la o poveste personală, ci la absolut toate poveștile pe care intenționezi să le scrii/spui în fața diferitelor audiențe cărora te adresezi.

🟩 Doar de tine depinde dacă vrei să îți pregătești și să folosești cu succes o tolbă plină cu povești pesonale, pentru fiecare situație, pentru fiecare oportunitate, pentru fiecare audiență.

🟩 Dacă aplici tehnicile de STORYTELLING pe care ți le voi dezvălui, ceilalți antrprenori, eperți, coachi, terapeuți care încă “se chinuie” să ducă spre succes procesul lor de marketing te vor privi cu uimire. 

🟩 Elementele de tehnici de Storytelling despre care vei afla te vor transforma într-un scriitor/antreprenor/coach prolific, caree trăiește într-un regat magic. Regatul în care nu exista obstacole de comunicare.

🟩 Înveți să planifici, să gestionezi și să structurezi un proiect al vieții tale care până acum părea foarte greu, dacă nu imposibil, de dus până la capăt.

🟩 Îți vei impresiona familia, cunoscuții, clienții și cititorii cu informațiile pe care le dăruiești oamenilor, în dorința ta de a avea o lume mai bună pe această planetă.

🟩 Înveți cum să folosești STORYTELLING-ul ca un mijloc de comunicare, de împuternicire și schimbare pozitivă.

🟩Descoperi cum să folosești în mod strategic Poveștile Personale cu scopul de a-ți atinge scopurile personale sau de afaceri și de a deveni un comunicator autentic atunci când intenționezi să-ți promovezi ideile, produsele și serviciile. 

🟩 Și nu în ultimul rând, dacă vrei să contribui la schimbarea în bine a lumii în care trăim… acum este momentul!

Înscrierile la preț redus sunt posibile DOAR până la expirarea cronometrului.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Profită de REDUCEREA de 25% valabilă doar 💥până la 16.10.2023💥 și înscrie-te la prețul special de 2157 (2876) RON 

(Sau plătești în 2 rate x 1197 ron – în acest caz va trebui să-mi scrii pentru a-ți da un alt link de plată)

Profită acum sau… citește mai departe.

 • Vor fi 10 săptămâni pe care le vom petrece împreună, învăluiți de energia incredibilă ce se va forma în jurul nostru… în timp ce vom explora fiecare cărare și potecă ce duce către Tolba noastră cu Povești Personale pe care… s-o avem mereu la îndemână.
 • Fără să mai fim copleșiți de frici, de tendințe de amânare sau abandonare a procesului, fără confuzii sau lipsă de motivație.
 • Și asta deoarece, voi fi lângă voi și împreună vom decide care este varianta optima pentru a depași punctele de cumpănă.
 • De aceea am decis să creez acest Program complex, ca pe o soluție care te va ajuta în călătoria pe calea către Poveștile tale, o soluție pe care… în exclusivitate… o ofer doar în acest program.
 • Și trebuie să punctăm ceva… Acesta NU este este doar un simplu curs. Este un Program de mentorare de grup. Chiar dacă ai un business ce trebuie scalat, chiar dacă ai un brand de consolidat și CHIAR dacă… nu ai nici o afacere, nici nu dorești una dar știi că dorești să scrii și să publici o carte. Iar la final… știi că ai nevoie să apeși câteva pedale emoționale pentru a avea vânzări.
 • Te invit deci să pășești alături de mine pe Calea către Poveștile tale… bine spuse, adaptate audiențelor specifice pe care le ai… urmând astfel o strategie și pași bine definiți, care au dovedit din plin că pot produce rezultate remarcabile.
 • Vom începe Joi, 19 octombrie și în fiecare săptămână vom studia împreună toate cele necesare. Treptat pentru a ne asigura că drumul pe care-l vei parcurge este lin iar scrisul se transformă în plăcere.
 • Vom avea câte o întâlnire de grup săptămânală (durata fiind între 1:00 – 1:30 ore… uneori ne vom duce până la 2 ore) la care discutăm misiunile voastre și modul în care putem îmbunătăți ce ați lucrat. Evident, orice întrebare vei avea, își va găsi răspuns tot la aceste întâlniri.
 • Important de reținut, la fiecare modul vei avea de îndeplinit misiuni.
 • Participanții la program se vor putea întâlni cu mine și în sesiuni de 1 la 1 dacă apar aspecte mai personale. Și fac acest lucru la fiecare dintre programele mele deoarece, de multe ori există traume majore în viața cuiva, există adicții și fel de fel de alte aspecte care… nu te fac să te simți confortabil atunci când le expui în fata unui grup de persoane. Dar… și acele povești trebuiesc spuse, ca atare… dacă avem astfel de cazuri, le discutăm în aceste sesiuni de tip 1 la 1.
 • Terminăm programul Joi, 21 decembrie… chiar înainte de Solstițiul de iarnă și de Crăciun… iar asta va transforma totul într-un proces magic.

Ce vei învăța la fiecare modul de curs pentru a ajunge la rezultatul dorit

Intri în lumea STORYTELLING-ULUI.
Acela care știe să spună povești, poate să conducă lumea.

MODUL 1: Introducere în lumea celor 3S – STORY – STORYTELLING – STORYSELLING și descifrarea noțiunilor cheie… fără de care.. șansele de a scrie o poveste de impact scad considerabil. (Joi, 19 octombrie 2023)

Este esențial să înțelegi cum funcționează totul. Vom începe cu o privire de ansamblu asupra întregului proces și a ceea ce vom descoperi și realiza îmoreună astfel încât toată lumea să pornească cu dreptul. 

 • Misiunile săptămânii

MODUL 2: Cele mai bune povești de spus audienței tale (Joi, 26.10.2023 + Joi, 02.11.2023)

Povestirea este parte integrantă a content marketingului – marketingului de conținut, indiferent de produsele sau serviciile pe care le oferim clienților noștri. Vom discuta și vom stabili împreună ce fel de povești putem spune, vom identifica la modul particular diferitele tipuri de povești și cum sunt utilizate, astfel încât să începem să ne gândim la modul în care se vor integra în marketingul nostru.

 • Misiunile săptămânii

MODUL 3: Cele 7 formate de povești atemporale pe care le putem folosi (Joi, 09.11.2023 și Joi, 16.11.2023)

Cu alte cuvinte, descoperim formatele de povești care au trecut testul timpului astfel încât să înțelegem cum să le folosim cu rezultate maxime în marketingul nostru.
Și, dezvăluim un mic secret… Poveștile din cele mai vechi timpuri sunt diferite de cele de astăzi doar prin decor și conținut. De ce sunt aceste povești atât de durabile? Pentru că vorbesc despre emoții fundamentale pe care toți oamenii le înțeleg și le experimentează.

 • Misiunile săptămânii

MODUL 4: Care este povestea cea mai eficientă pentru afacererea noastră (Joi, 23.11.2023 și Joi, 30.11.2023)

Poate este cititorul cărții pe care am scris-o… poate este clientul care apeleaza la serviciile noastre de coaching… poate… dar stie mai bine fiecare cărei audiențe se adresează.
Vom alege împreună tipul de poveste cel mai potrivit pentru fiecare participant la programul STORYTELLING în MARKETING. Știm deja… eficacitatea unei povești este determinată de modul în care rezonează și afectează publicul nostru.

 • Misiunile săptămânii

⭐ MODUL 5: Cum să creezi o poveste care să-i implice pe actualii sau potențialii tăi clienți (Joi, 07.12.2023)

Povestea ta trebuie să aibă anumite elemente care să o facă captivantă.
Împreună vom sublinia elementele cheie care fac o poveste captivantă… și nu o poveste oarecare ci… chiar povestea ta.

 • Misiunile săptămânii

⭐ MODUL 6: Creație, expunere, distribuire (Joi, 14.12.2023)

Vom vedea împreună ce mijloace ar trebui să folosim pentru a ne crea și a ne spune povestea și, evident unde să o distribuim în cel puțin un format, astfel încât să fie văzută de cât mai multe persoane și să creăm rezultatul dorit.

 • Misiunile săptămânii

MODUL 7: Următorii pași, BONUSURI si discuții finale (Joi, 21.12.2023)

Va fi unul de Concluzii și de stabilire a pașilor următori, astfel încât pe termen lung să creați constant și să postați povești personale.
Cu alte cuvinte vom elabora planurile pentru finalizarea, producerea și monitorizarea poveștilor noastre, astfel încât să ne putem atinge obiectivele pe care ni le-am stabilit pentru program.

PLUS… BONUSURI!!!

BONUSURI

Pe lângă cele de mai sus, mai primești o serie de bonusuri gândite astfel încât să obții rezultatele pe care le vrei.

Am pregătit pentru tine cele mai tari bonusuri pe care le puteam oferi.

🎁 În programul STORYTELLING… primești nu doar teoria necesară dar… vei fi și asistat în scrierea și îmbunătățirea poveștii personale de un coach care, pe lângă certificări multiple de marketing este… în primul rând… coach pentru scriitori. Este un imens avantaj față de oricare alt curs din domeniu, existent pe piața din România.

🎁 BONUS 1 – Curs de scrierea memoriilor
Știi deja… îmi place să spun că scrierea memoriilor este o „cu totul altă mâncare de pește” decât scrierea unei cărți obișnuite de nonficțiune.
Într-un fel se scriu poveștile pe care le folosim pentru susținerea argumentației în cadrul capitolelor și într-un mod, total diferit, se scriu poveștile din cărțile de memorii.
Ei bine… aflați că acest curs de scrierea memoriilor este ceva… ce nu găsești nicăieri în România.
Practic, descoperi Cum să scrii povestea vieții tale, transformându-ți amintirile și experiența de viață in Memorii.
Este un program care include 48 topice și pe care îți recomand să îl parcurgi în minim 5 Săptămâni. La finalul studiului ai tot ce-ți trebuie pentru a-ți scrie memoriile. Și, nu doar simple memorii ci cărți care să fie iubite de cititorii tăi.
Vei avea acces la o metodă pe care o poți aplica, nu doar la prima ta carte de memorii, ci la absolut toate cărțile de acest gen pe care intenționezi să le scrii.
Doar de tine depinde dacă vrei să scrii o carte de memorii sau îți organizezi amintirile astfel încât să scrii oricâte cărți dorești. Pentru că… DA… poți să scrii câte o carte pentru fiecare zi din viața ta dacă… știi exact cum să structurezi totul.
Acest curs deja se vinde în regim de self-study cu aproape 250 euro. DAR… vestea bună pe care ți-o dau este că… participând la Program și accesând acest curs… mă ai la dispoziție pentru a mă întreba orice dorești în legătură cu aceste aspecte. Cu alte cuvinte, primești ca bonus un program de peste 500 euro.

🎁 BONUS 2 – La finalul Programului, sesiune de consiliere 1 la 1 în care stabilim strategia personalizată pentru scalarea poveștii tale – în valoare de 150 euro.
Nu cred că mai trebuie să subliniez importanța și valoarea acestei sesiuni. Rezultatul va fi că… și după ce terminăm cele 10 săptămâni… tu vei ști ce ai de făcut astfel încât să obții profit maxim din poveștile tale. Și nu doar că vei obține informații generale ci… vom gândi împreună strategia personalizată de care ai nevoie și… cu care rezonezi.

🎁 BONUS 3 – Curs de Content Writing – Blogging… mai exact… vei intra în lumea content writingului și vei descoperi cum să scalezi poveștile și businessul cu website-ul tău (dacă nu-l ai încă, avem și aici soluții) și ce trebuie să știi astfel încât să ai toate elementele necesare unui site de autor sau de business. Sau… evident… cumulate. Cursul în regim de self-study are o valoare de magazin de 350 euro.

🎁 BONUS 4 – SURPRIZĂ!!! – Cursul STORYSELLING – Arta de a captiva și converti clienți prin Povești.

Prețul de raft al acestui curs este 750 euro, dar valoarea lui este muuult mai mare.

Mulți oameni întreabă care este diferența dintre Storytelling și Story Selling. Ei bine… 

STORYTELLING-ul în afaceri este despre crearea conexiunii între tine (marca, produsele sau serviciile tale) și cititor/ascultător. Povestea poate fi folosită pentru a transmite informații importante, pentru a destinde atmosfera sau pentru a influența audiența. Și… dacă vrei să treci la nivelul următor atunci… STORYSELLING-ul este ceea ce ai nevoie. De ce? Doarece are un singur obiectiv. Unul clar: să îți motiveze și să-ți inspire audiența să acționeze!

STORYSELLING este acel STORYTELLING la care adaugi ceva ingrediente speciale care atrag publicul țintă și include un îndemn puternic la acțiune.

Storyselling-ul NU înseamnă împărtășirea unei povești aleatorii și nici încrucișarea mâinilor pe piept în așteptarea implicării audienței tale în procesul de cumpărare. STORYSELLING-ul are un scop strategic, incluzând povești care sunt concepute pentru a-ți ghida potențialii clienți prin procesul de vânzare astfel încât aceștia să devină clienți loiali.

🎁 BONUS 5  – Șabloane (template-uri) pentru Poveștile tale.

 1. Template pentru Povestea de tip „Înainte și după” inclusiv template pentru  „Problemă-Agitație-Rezolvare”;
 2. Template pentru Povestea de tip ”Călătoria Eroului”;
 3. Template pentru Povestea de tip „Puntea dintre înainte și după”;
 4. Template pentru Poveste de tip „Cercul de Aur”;
 5. Lista „25 Scântei de Poveste pentru Afacerea ta”.

🎁  Grup de suport pe Whatsapp pentru anunțuri urgente importante.

🎁 Comunitate dedicată – Grup de studiu, în cadrul Academiei Nonfiction (NU în FB). Aici vei putea discuta cu colegii tăi, înafara întâlnirilor oficiale, poți pune întrebări și poți găsi/primi răspunsuri.

🎁 Acces pe viață la materialele cursului. Fie că vei dori să te întorci de câte ori dorești în contul tău din Academie, fie că vei prefera să îți salvezi cursul în propriul computer.

🎁 Acces la bonusuri, reduceri și oferte de care beneficiază DOAR absolvenții cursurilor organizate de mine. 

 

Cât costă Cursul Calea către Carte

În mod normal un astfel de curs ar costa cel puțin triplu, dar eu am ales să îl ofer, cu cele 7 module integrale (desfășurate pe parcursul a 10 săptămâni de studiu), bonusuri de o valoare inestimabilă în viața oricărui antreprenor, coach, terapeut, etc., sprijin permanent și interacțiunea cu ceilalți cursanți, la prețul unui simplu seminar. Și, la finalul cursului, primești diplomă de participare.

În plus, DOAR până în 16.10.2023 beneficiezi de
Reducerea de 25%.

Acum și DOAR ACUM plătești 2157 (2876) Lei 

pentru TOATE cele 10 SĂPTĂMÂNI de curs.

(Poți alege plata integrală sau plata în 2 rate x 1197 ron. În acest caz scrie-mi și-ți voi da alt link de plată)

Este o investiție, nu un sacrificiu.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Doar ACUM înscrie-te la pretul special de 2157 (2876) RON 

 

Profită acum sau… citește mai departe.

În plus... Beneficiezi de GARANȚIE 🌞

Primești banii înapoi dacă nu ești mulțumit

Cred cu toată inima în acestă metodă. O aplic de atât de multă vreme, mi-a adus așa de multe rezultate pozitive în viața mea de antreprenor, coach și scriitor încât m-a făcut să îți pot oferi, cu fruntea sus, si o garanție:

Dacă, la finalul celor 10 săptămâni de curs ți-ai îndeplinit toate misiunile și nu ești mulțumit sau crezi că metoda mea nu ți se potrivește, îți dau banii înapoi. INTEGRAL. Fără întrebări, fără explicații.

Ce pierzi dacă nu te înscrii la curs

⚠️ Nu vei conștientiza unde greșești deși, teoretic, crezi că faci totul pentru a te conecta cu audiența ta.

⚠️ Șansa de a stăpâni metoda care te învață cum să scrii și să spui o poveste de impact. În viața ta și a potențialului tău client.

⚠️ Șansa de a ști cum să depășești obstacolele ce apar în calea comunicării dintre tine și audiența ta.

⚠️ Șansa de a transforma stresul (ce te cuprinde când vrei să scrii sau să spui o poveste personală) în relaxare.

⚠️ Șansa de a aplica tehnicile de Storytelling, tehnici ce îți asigură reușita în Marketingul pe care-l faci.

⚠️ Șansa de a ieși o data pentru totdeauna din cercul vicios care te ține legat – între temeri și obstacole – și nu te lasă să scrii/spui o poveste personală care să producă o diferență. În viața ta, în viața clienților tăi, în lume.

⚠️ Șansa de a afla cum să gândești, să structurezi și să gestionezi toate variabilele și obstacolele pe care le întâlnești când scrii/spui o poveste personală ce trebuie adaptată pentru diferite audiențe.

⚠️ Șansa de a ajuta oamenii prin cunoștințele și informațiile pe care le poți împărtăși prin intermediul poveștilor tale de viață.

⚠️ Toate bonusurile gratuite pe care, îți garantez că nu le găsești în altă parte. Pentru simplul motiv că sunt gândite si proiectate de mine și includ experiența mea de o viață în materie de scris și project management.

Cu alte cuvinte… continui să încerci, să te blochezi și să amâni IAR… stăpânirea tehnicilor de STORYTELLING.

👍 Orice om are o poveste în el. Orice om poate începe să scrie opoveste. Dar nu oricine poate să și termine de scris povestea care să facă diferența.

👍 Te-ai săturat să fii cuprins de temeri atunci când vrei să îți spui povestea deoarece nu știi dacă audiența ta, dacă viitorii tăi clienți vor reacționa pozitiv?

👍 În acest caz te afli în locul potrivit. Ai șansa de a îndepărta toate obstacolele ce-ți stau în cale.

👍 Sunt un Trainer de Scriere Transformațională, Coach pentru Autori Business Success Coach și Content Marketing Specialist care a decis să-ți arate cum să “spargi” procesul de scriere a unei povești astfel încât marketingul să fie eficient. Indiferent când vei spune povestea, unde o vei spune și mai ales… cum să adaptezi povestea pentru diferitele tale audiențe.

👍 Nu ai nevoie de ani de zile de studiu. Tot ce ai nevoie sunt 10 săptămâni pe care să ți le dăruiești. Ție și sufletului tău. Ție și afacerii tale.

👍 Dacă îți dorești cu adevărat să afli tainele STORYTELLING-ului în Marketing, lasă-mă să te iau de mână și să îți arăt cum poți face ca “proiectul” tău să devină realitate. 

👍 Timp de 10 săptămani vom face împreună o călătorie educațională, experențială și interactivă, la finalul căreia vei  stăpâni metoda cu care poți să scrii/spui o poveste de impact.

👍 La finalul cursului vei avea toate cheile pe care le poți folosi să scrii… oricâte povești personale dorești.

👍 Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt! Dacă după cele 10 săptămâni de curs în care îți vei îndeplini misiunile… vei considera că metoda mea nu este pentru tine, ceri banii înapoi și îi primești pe loc. Fără întrebări, fără explicații.

🌞 Ce mai spun oamenii pe care i-am ajutat 🌞

“Cursul de scriere creativă a sosit într-un moment de regăsire cu dorința de a trece la un alt nivel de literatură. După 9 ani de literatură pentru copii, acest curs îmi conferă încrederea că pot structura o carte mai complexă. Mulțumesc din suflet pentru oportunitatea de a avea acest material la îndemână, la orice oră, din orice loc mă aflu.” ~ Claudia Groza Lazăr 

“Cursul acesta mi se pare extraordinar! Chiar te pune pe gânduri și îți dă imboldul de care ai nevoie pentru a te apuca de scris. De când am început cursul, mă gândesc tot mai mult la dorința mea de a scrie o carte, dar acum, visul nu mi se mai pare imposibil de realizat. Sunt sigură că acest curs va fi util multor persoane care își doresc să scrie o carte dar, din diverse motive, nu au făcut-o încă.” ~ Hamza Eva Ancuța

“M-am înscris la cursul Mirelei fără să stau pe gânduri și fără să  bănuiesc că sunt chiar prima persoana care a făcut acest lucru. Mă bucur să deschid acest drum, pentru că, reprezint foarte bine grupul țintă al proiectului: știu să scriu, dar nu am deloc încredere în mine. Mirela vine, “îmi citeste” gândurile și apoi stă lângă mine îndrumându-mă, cu răbdare, spre cartea mea. Știe ce să spună și când să spună ca eu să uit de neîncredere, să nu mă mai lupt cu timpul și să mă motivez. Cursul m-a ajutat să cred în puterea scrisului meu.  Scriitori putem fi cu toții dacă dăm viselor voie să fie…să fie pur și simplu.” ~ Roxana Elena Trandafir

“Când am crezut că nu ar mai fi nimic de făcut, iar zâmbetul soarelui îmi devenise neplăcut, căzând pradă nesiguranței şi falsei certitudini că toate cuvintele s-ar fi întors împotriva mea, viața mi-a scos în cale totul necesar pentru a înțelege că poveştile ce zac în mine trebuie scrise. Urmând cursul Mirelei, nu am învățat cum să scriu, fiindcă un scriitor are asta în sânge; nu am învățat cum trebuie ordonate cuvintele şi nici care ar fi cel mai potrivit stil. Acest curs mi-a reamintit cine sunt şi cum să nu mă mai las pradă îndoielii. Am simțit un prieten de nădejde în Mirela şi omul care nu te învață CE să faci, ci CUM să îți asculți sufletul pentru a-ți îndeplini visurile. Cum să îți recunoşti şi să îți scoți în valoare atuurile. Şi nu, nu este un curs motivațional tipic. Este despre scris şi despre TINE. Cuvintele mele s-au aşezat în ordine, iar zâmbetul soarelui a redevenit muză. Mulțumesc din suflet, Mirela!” ~ Dana Codori

“Acum stiu exact de ce doresc sa scriu o carte referitor la pasiunea mea si sa impart cu altii momentele mele de bucurie, relaxare si satisfactie. Am 54 de ani si am facut multe in viata pana mi-am descoperit hobby-ul, incepand cu ingineria, dascal de chimie apoi salon de infrumusetare in Berlin, pe care l-am avut 19 ani iar de un an blogul meu de diy si decoratiuni. Am foarte mult de invatat de la tine si-mi da o energie pozitiva sa impart cu altii ce traiesc eu. Punctul meu slab este organizarea si citind cele patru cursuri mi-am dat seama ce importanta e. Desi imi place ordinea, sunt chaotica in idei, le am in cap, imi vin incontinuu idei noi dar nu le organizez.:)) Mi-ar place mult sa incep urmatorul curs, mi se pare o provocare pe care merita s-o ai in viata. Sigur am si eu temerile mele, dar nu mi-e frica de ele. Sunt in general foarte hotarata si merg pana la capat. Sincera sa fiu n-am stiut ce inseamna testimonial, asa ca am scris ce am simtit eu. Cu mult drag.” ~ Simona Codila

“Cursul acesta e mai mult decât unul despre cum să scrii o carte. Este unul despre împăcarea cu tine însuți și cu muza ta. Pe mine m-a ajutat enorm. Urmând pașii din curs am reușit să depășesc anumite bariere pe care le aveam în scris și sunt convinsă că și tu vei realiza acest lucru!” ~ Diana Elena Neață

“De când am început să scriu pe blog, am fost întrebată de multe ori de ce nu scriu o carte. Am cochetat cu ideea încă înainte să fiu întrebată direct. De fiecare dată când apăreau experiențe sau evenimente repetitive, îmi spuneam că aș putea scrie o carte. Am rămas ancorată în condițional optativ, convinsă că habar nu am cum să scriu o carte. Întâlnirea cu Mirela n-a fost atât de întâmplătoare pe cât am crezut. Cu pricepere și răbdare, mi-a arătat ceea ce eu refuzam să văd: cartea mea este deja scrisă. Trebuie doar să îmi găsesc încrederea în mine și liantul între povestiri. Dacă ai ceva interesant de spus și tu poți învăța cum să scrii o carte.” ~ Almona Țilea“Ce înseamnă să scrii o carte? Să dezvălui o parte din sufletul tău. Să învingi într-un mod artistic moartea. Însă, să scrii o carte nu-i ușor, sunt câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi. Ca să urmezi trebuie să îi cunoști, dacă nu-i știi, trebuie să îi afli, ca să îi afli te abonezi la cursul Mirelei, un curs extrem de util și cuprinzător pe care îl recomand tuturor.” ~ Irina-Cristina Țenu

“Am descoperit-o pe Mirela într-o seară cu temperaturi albastre. Nu pe stradă ci acolo unde se întâlnesc sufletele și se cântăresc, cred eu reciproc. Mi-a comentat un articol de pe blog și a fost atât de frumos pentru mine începătoarea încât am vrut să știu cine este M.C Simon înainte de a răspunde comentariului ei. A fost o surpriză ce am găsit așa că i-am așteptat cu nerăbdare și alte impresii. Între timp am ajuns pe unul din blogurile ei, Viața de blogger, ne-am cunoscut mai bine și a venit cumva neașteptat pentru mine, pentru visul meu vechi ce era de ani în hibernare, invitația de a  scrie o carte !  M-am înscris printre primii la cursul ei, i-am citit și disecat sfaturile primite cu regularitate, mi-am fixat un termen și mi-am jurat că atunci când voi avea o schiță completă a visului meu, mă voi întâlni cu Mirela. Uneori Morgana fiecăruia dintre noi este o zeiță bună și darnică, umană, cu inimă mare. Multumesc Mirela-Carmen pentru că mi-ai dat încredere și speranță să-mi îndeplinesc un vis vechi.” ~ Elvira Bogoș

CUM SE VA DESFĂȘURA CURSUL

Achiziționezi cursul până la data începerii. Plata o poți face cu cardul sau prin transfer bancar. Pentru factură, introdu datele tale personale sau datele firmei.

Primești pe email detaliile necesare începerii, împreună cu factura (emisă pe firmă sau persoană fizică, în funcție de opțiunea ta).

Primești acces în platforma Academiei Nonfiction unde vei găsi Cuvantul introductiv și instrucțiunile organizatorice. Vei avea timp astfel să te familiarizezi cu platforma de studiu.

Dacă ai mai participat la cursurile și programele din Academia Nonfiction, datele tale de acces rămân aceleași. Dacă este prima oară când te inscrii la un curs in platformă, vei accesa cursul folosind emailul furnizat la înscriere.

Cursul începe oficial la data anunțată. La prima noastră întâlnire de grup (pe Zoom) vom discuta detaliile organizatorice, ne vom cunoaște și ne vom seta așteptările. Fiecare modul vine la pachet cu materiale de studiu și cu misiunile aferente.

După ce duci la îndeplinire misiunile primite, hotărăști dacă dorești feedback la întâlnirile de ZOOM săptămânale. Îți recomand să nu le ratezi deoarece la aceste întâlniri îți stau la dispoziție pentru orice întrebare ai.

Cursul include 7 module și se întinde pe parcursul a 10 săptămâni. Modulelor 2, 3 și 4 le sunt alocate câte 2 săptămâni. Ultimul modul vine însoțit de multiple Bonusuri.

La finalul celor 10 săptămâni de studiu, dacă ți-ai făcut temele, vei stăpâni deja tehnicile și cunoștințele de STORYTELLING astfel încât să folosești în procesul de marketing povești personale de impact.

Din prima săptămână primești acces la grupul dedicat cursului unde poți să-ți cunoști colegii, poți pune întrebări sa/și poți găsi răspunsurile de care ai nevoie. În a 10-a săptămână toți participanții primesc diplomele de participare.

Pe tot parcursul programului ai acces direct nelimitat la mine si la echipa mea tehnică. Timp de 10 săptămani vom face împreună o călătorie educațională, experențială și interactivă, la finalul căreia vei  stăpâni metoda cu care poți să scrii/spui o poveste de impact.

Hai să recapitulăm ce anume primești

La finalul zilei, 🌞 viața ta este rezultatul alegerilor 🌞 pe care le-ai făcut.
Care este alegerea ce o faci astăzi... pentru POVEȘTILE din inima ta?

Înscrierile sunt posibile LA PREȚUL REDUS doar până la expirarea cronometrului

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Profită de 💥 REDUCEREA de 25% 💥 DOAR acum înscrie-te la prețul special de 2157 (2876) RON 

(Poți alege plata integrală de 2157 ron sau pe cea in 2 rate x 1197 ron)

Contact

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de informații pe care nu le-ai găsit pe această pagină, te invit să mă contactezi. O să te ajut cu mare plăcere.

STORY NEXT LEVEL – STORYTELLING

Singurul Curs ONLINE din România (și probabil din lume) care îți aduce laolaltă secrete din  STORYTELLING și STORYSELLING

Books4Business.RO – Toate drepturile rezervate – Termeni și Condiții

×
×

Cart

SUPER!
Introdu datele unde dorești să primești HARTA COMPLETĂ.

.