FELICITĂRI!

Primești pe email, în câteva minute, detaliile referitoare la TRAINING-ul GRATUIT ce va avea loc în perioada 04-08 decembrie 2023.
Între timp, dacă încă nu faci parte din comunitatea CALEA CĂTRE CARTE, dă CLICK pe butonul de mai jos pentru a intra în grupul nostru FB. Acolo vom transmite sesiunile LIVE.

În plus... ești gata să mergi mai departe?
Profită de OFERTA SPECIALĂ care am pregătit-o pentru tine.

CURS

Mindset Reset pentru Autorul de Carte

Acest curs te ajuta să îți resetezi mentalitatea, astfel încât să poți scrie cartea ta cu încredere, să îți îmbrățișezi expertiza și să-ți depășești îndoielile și neîncrederea de sine.

DOAR acum și DOAR aici poți intra în posesia cursului la acest preț.

„Mindset Reset
pentru Autorul de Carte”

Preț 273,6 Lei 57 Lei

CONȚINUTUL PROGRAMULUI EXPERIENȚIAL

Mindset Reset pentru Autorul de Carte

LOGO-albastru-671x159

Profită acum de REDUCERE și primești acces la un curs de 4 săptămâni (incluzând 20 lecții), de tip self-study.

Scopul celor 20 lecții este de a te ajuta să îți resetezi mentalitatea, astfel încât să poți scrie cartea ta cu încredere, să îți îmbrățișezi expertiza și să-ți depășești îndoielile și neîncrederea de sine.

Până la sfârșitul programului, vei fi capabil să:

• Îți reformulezi convingerile limitative astfel încât să-ți poți recunoaște adevărata valoare.
• Te exprimi cu încredere și ușurință.
• Îmbrățișezi oportunitățile de a învăța și de a crește.

Cum va funcționa totul?

Acest program online folosește o abordare reflexivă pentru a încuraja „iluminarea” și învățarea autodirijată – știi deja ce trebuie să știi – trebuie doar să-ți reamintești că faci… deja. 🙂

În următoarele patru săptămâni din momentul în care accesezi cursul, vei avea câte 5 lecții săptămânal (este de preferat să le studiezi câte una pe zi, de luni până vineri). Fiecare lecție va detalia sarcini și întrebări specifice care te vor ghida prin auto-reflecție și acțiuni direcționate.

Ești încurajat să aloci, pentru asta, o porțiune de timp de aproximativ 15-20 minute zilnic, în calendar. Fă acest lucru cu PERSISTENȚĂ, CONSECVENȚĂ și fără să te lași pradă distracțiilor, astfel încât să poți profita la maxim de acest program.

Te-ai săturat să vrei să scrii când Muza te ocolește?

 • Te-ai săturat să privești pagina albă ce nu te lasă să-ți împlinești visul?
 • Te-ai săturat să crezi că inspirația și creativitatea ta vor seca… brusc?
 • Te-ai săturat sa nu ai încredere in tine?
 • Te-ai săturat să vrei, să vrei, să vrei să scrii dar… să nu-ți iasă așa cum ai dorit? Fără să-ți dai seama unde și dacă ai greșit ceva.
 • Mai mult ca sigur că ți s-a întâmplat și ție să începi să scrii dar… inspirația să dispară când ți-era lumea mai dragă.
 • Ai pus tot sufletul in acel vis și în primele pagini scrise dar… curând… ai aflat că Muza de acasă nu se potrivește cu cea din târg.

Asta este problema cu Muza.

 • Poate fi cea mai bună prietenă a ta dar si… cel mai mare dușman.
 • Dispare brusc și te lasă… față-n față cu faimosul “The Writer’s Block”.
 • Știu… am trecut și eu prin asta. Dar, dupa 7 ani în care am scris 27 de cărți nonfiction, am construit și perfecționat o metodă prin care te împrietenești definitiv cu Muza, ieșind astfel din orice blocaj.
 • Și, bazându-mă pe această experiență spun că, a sosit momentul ca tu să ieși din cercul vicios creat de blocajul scriitorului.
 • A sosit clipa în care afli cum poți să exprimi oricând dorești, creativitatea ferecată în interiorul ființei tale.

Ce îți propun eu, care este soluția concretă?

Sunt mulți cei care spun că, de fapt, nu există “the writer’s block”.
Recunosc… am aceeași părere.
DAR… afirmația este valabilă doar atunci când ai început deja să scrii.
Este adevărat, nu există blocajul scriitorului atât timp cât acesta știe deja despre ce va scrie, a început deja să scrie și știe cum să scrie.
În plus, dacă mindsetul pe care-l ai te ajută, dacă-ți cunoști propria valoare și ți-ai reformulat deja convingerile limitative... nimic nu-ți poate sta în cale.

Programul experiențial
“Mindset Reset pentru Autori”
este pentru tine dacă…

✔️ Dacă dorești CU ADEVĂRAT să scrii și… în plus…

✔️ Dacă ai impresia că nu găsesti timp liber pentru pasiunea ta,

✔️ Dacă nu reușești să îți menții vie starea de inspirație,

✔️ Dacă nu ai încredere în tine,

✔️ Dacă nu știi de unde să începi și nici cum să continui,

✔️ Dacă nu știi cum intri și cum să menții starea de flow creativ,

✔️ Dacă ți-a intrat în cap că… pentru tine este… ori prea devreme, ori prea tarziu.

Până la sfârșitul programului, vei putea să:

• Îți reformulezi convingerile limitative astfel încât să-ți poți recunoaște adevărata valoare.
• Te exprimi cu încredere și ușurință.
• Îmbrățișezi oportunitățile de a învăța și de a crește.

Sunt Mirela-Carmen Stancu – Autor, Writing & Book Coach, Antreprenor, Project Manager, Content Marketing Strategist, Trainer-Formator și Specialist în Coaching certificat atât în România cât și internațional.

Cu experiența pe care o am, ajut antreprenorii, coachii și terapeuții să-și consolideze brandul și să-și scaleze businessul prin scrierea unor cărți de impact, fără să fie frustrați și fără să se piardă în proces.

După aproape 30 ani de inginerie, am hotărât că este timpul să acord atenție pasiunilor mele și, drept rezultat, în 2014 am publicat prima mea carte nonfiction, carte ce a fost timp de câteva săptămâni consecutive best seller atât în Amazon cât și în librăriile Barnes and Noble. A urmat a doua, a treia și tot așa.

În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.

Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

×
×

Cart

Este în regulă! Poți oricând să achiziționezi cursul la preț întreg (273,6 lei) de pe site-ul Academiei Nonfiction.

Vezi AICI pagina produsului.

Iată ce va urma:

Verifică-ți inbox-ul pentru a primi materiale despre scrierea cărților și consolidarea brandului tău folosind puterea cuvântului scris.

Salvează adresa mea de email pentru a te asigura că vei primi toate materialele promise și toate informațiile valoroase pe care le am pentru tine.

Verifică și secțiunile de spam sau promoții (este posibil să ajungă acolo dacă nu ai adresa salvată). Dacă nu primești materialul în maxim 30 minute, te rog să îmi scrii la contact@mirelacarmenstancu.ro

Vei primi, în următoarele zile, o serie de emailuri cu alte informații care te vor ajuta să scrii cu încredere. Fii pe fază și verifică-ți emailul!

Asigură-te că ești membru al grupului Comunitatea CALEA CĂTRE CARTE. (click pe denumirea grupului)

SUPER!
Introdu datele unde dorești să primești HARTA COMPLETĂ.

.